Σελίδα με προδιαγραφές για διευκόλυνση πρόσβασης ΑΜΕΑ

Η κουφετοποιΐα Αφοί Γ. Μιχαηλίδη Ο.Ε.

παράγει εξαιρετικά κουφέτα από το 1993!
minus   plus

Ηχητική περιήγηση


Κουφετοποιΐα Βιαμίχ

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα μας! Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στα προϊόντα της Κουφετοποιΐας Βιαμίχ. Είμαστε βέβαιοι πως θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε κάθε σας προσδοκία.

Τα προϊόντα της Κουφετοποιΐας Βιαμίχ παράγονται με τα πιο αγνά και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά και υπό αυστηρές συνθήκες υγιεινής. Έτσι, τα κουφέτα μας είναι η καλύτερη επιλογή για να συνοδεύσουν τις πιο μοναδικές και ευτυχισμένες σας στιγμές.

Δείτε το σύνολο των προϊόντων που προσφέρουμε και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει. Λεπτομέρειες για κουφέτα αμυγδάλου αλλά και για όλα τα διακοσμητικά, τα οποία θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας ακούσουμε! Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τα είδη μας ή για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας. Βρισκόμαστε στη Μεταμόρφωση, στην οδό Χλόης 61 και μπορείτε να μας βρείτε στο τηλέφωνο 210 2819645.

Αν δεν μπορείτε να περιηγηθείτε στη σελίδα μας, μπορείτε να διαλέξετε από πολλές επιλογές πρόσβασης. Μπορείτε να αυξομειώσετε το μέγεθος του κειμένου με τα πλήκτρα στην κορυφή της σελίδας. Αν αυτό δε σας αρκεί, μπορείτε να μπείτε στην ειδική σελίδα με προδιαγραφές για διευκόλυνση πρόσβασης ΑΜΕΑ. Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον διαδικτυακό μας χώρο.