Σελίδα με προδιαγραφές για διευκόλυνση πρόσβασης ΑΜΕΑ

Η κουφετοποιΐα Αφοί Γ. Μιχαηλίδη Ο.Ε.

παράγει εξαιρετικά κουφέτα από το 1993!
minus   plus

Παραγγελίες

Δεχόμαστε παραγγελίες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και όλη την Ευρώπη. Η ελάχιστη παραγγελία εντός Ελλάδας είναι 10 ευρώ. Εξαιρούνται οι παραγγελίες που αφορούν την αποστολή δειγμάτων. Η ελάχιστη παραγγελία για τις χώρες της Ευρώπης είναι 50 ευρώ.

Πώς μπορώ να παραγγείλω προϊόντα της Κουφετοποιΐας ΒΙΑΜΙΧ;


Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τέσσερεις τρόπους:

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην ανάλογη σελίδα. Παρακαλούμε θερμά να σημειώσετε τους κωδικούς, τα χρώματα και τις ποσότητες των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 2819645 για να κάνετε την παραγγελία σας. Από εξωτερικό καλέστε στο 0030 210 2819645. Για τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση τη δική σας αλλά και των υπόλοιπων πελατών μας, σας παρακαλούμε θερμά πριν μας καλέσετε, να έχετε σημειώσει τους κωδικούς, τα χρώματα και τις ποσότητες των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.

Μπορείτε επίσης να κάνετε την παραγγελία σας με φαξ, στον ίδιο αριθμό 210 2819645. Παρακαλούμε θερμά να σημειώσετε τους κωδικούς, τα χρώματα και τις ποσότητες των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.

Τέλος, μπορείτε επίσης να στείλετε email στο info@biamix.gr με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας και τυχόν απορίες που μπορεί να έχετε για τα προϊόντα μας. Παρακαλούμε θερμά να σημειώσετε τους κωδικούς, τα χρώματα και τις ποσότητες των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.