Σελίδα με προδιαγραφές για διευκόλυνση πρόσβασης ΑΜΕΑ

Η κουφετοποιΐα Αφοί Γ. Μιχαηλίδη Ο.Ε.

παράγει εξαιρετικά κουφέτα από το 1993!
minus   plus

Εταιρικό  Προφίλ

Η εταιρεία «Αφοι Γ. Μιχαηλίδη Ο.Ε.» με διακριτικό τίτλο «ΒΙΑΜΙΧ», συστάθηκε τον Ιούνιο του 2000. Τα μέλη της επιχείρησης δραστηριοποιούνταν στην παραγωγή κουφετών από το 1993. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται επί της οδού Χλόης, όπου δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα. Κύριο αντικείμενο δραστηριότητας αποτελεί η παραγωγή κουφετών.

Η εταιρεία έχει μέχρι σήμερα ακολουθήσει αναπτυξιακή πορεία στον χώρο παραγωγής κουφετών. Τα στελέχη της επιχείρησης διαθέτουν σημαντική κατάρτιση, καθώς έχουν παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων που αφορούν σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων και Σχέσεων με Προμηθευτές, Βασικών Αρχών Πωλήσεων και άλλα.

Στόχος της εταιρείας είναι η διαρκής ανάπτυξη και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της. Το εργαστήριο παραγωγής κουφέτων και ζαχαρωδών προϊόντων της εταιρείας είναι εγκατεστημένο σε επαγγελματικό χώρο συνολικής επιφάνειας 190 τμ. Τα παραγόμενα προϊόντα της επιχείρησης είναι τα κουφέτα με αμύγδαλο και τα αργυρά κουφέτα, η ποσότητα των οποίων υπολογίζεται στους 35 τόνους ετησίως. Βασικές πρώτες ύλες για την παραγωγή των εν λόγω προϊόντων είναι η ζάχαρη (38 τόνοι άνα έτος), τα αμύγδαλα (10 τόνοι ανά έτος) και ο άργυρος (50 κιλά ανά έτος).

Η επιχείρηση διαθέτει μηχανολογικό εξοπλισμό χαμηλής όχλησης και επομένως δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Επιπλέον, διαθέτει μηχανήματα προστασίας περιβάλλοντος, όπως απορροφητήρα και φυσητήρα. Οι υπεύθυνοι διενεργούν στο τέλος κάθε βάρδιας σχολαστικό καθαρισμό και απολύμανση των σκευών και των χώρων προκειμένου να διασφαλίζονται άριστες συνθήκες υγιεινής. Τέλος, τα άχρηστα υλικά συσκευασίας των πρώτων υλών είναι πλήρως ανακυκλώσιμα και κάθε φορά απορρίπτονται στους κάδους ανακύκλωσης.

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω ευθύνεται για την ασυναγώνιστη ποιότητα και ασύγκριτη γεύση των προϊόντων της κουφετοποιΐας ΒΙΑΜΙΧ!